DAGENS – LISA

Idag har jag tränat 45 minuter bodypump (Ca 300 kalorier) och 45 minuter spinning (Ca 500 kalorier enligt http://mabra.com/motionstabell-sa-mycket-forbranner-du/). Det gick kanonbra och jag kände mig verkligen nöjd efteråt. Som att jag kramat ur det sista ur en trasa, så kändes det i benen. Och jag höjde 0,5 kilo på bröst, biceps och triceps på pumpen, känns också riktigt bra.

Och idag kände jag lite extra kärlek till träningen, för denna les mills-release på pumpen är GRYM! Gillar alla låtar utom biceps och det är BRA betyg. Och Ulrikas nya spinningpass kicks ass! Hon har fått till musiken riktigt bra denna gång.

Längtar till nästa vecka! Nu ska jag göra en planka innan jag ska kramas lite med min kudde, vovve och pojkvän. God natt på er!

Imorgon blir det piloxing!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>